Την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε σήμερα ο ομόλογος της από τη Μάλτα κ. Clayton Bartolo.

Την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε σήμερα ο ομόλογος της από τη Μάλτα κ. Clayton Bartolo, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Μάλτας στην Αθήνα κ. Joseph Cuschieri και τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Τουρισμού της Μάλτας κ. Simon Stellini.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η υπογραφή Συμφώνου Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η κυρία Κεφαλογιάννη παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος στρατηγικής ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και τις προτεραιότητες που υπάρχουν για τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο κ. Bartolo έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θεματικές ενότητες που αναπτύσσει η χώρα μας στον τομέα του τουρισμού και μίλησε για κοινά προγράμματα προσέλκυσης τουριστών από μακρινούς προορισμούς. Επιπροσθέτως, ενημέρωσε την Ελληνίδα ομόλογό του για τη δουλειά που γίνεται από το υπουργείο τουρισμού της Μάλτας σε σχέση με την προσέλκυση μεγάλων διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που  αφορούν στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων σε σχέση με τη λειτουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Tουριστικών Προορισμών.

H κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε την προοπτική ανάδειξης νέων τουριστικών προορισμών, παράλληλα με την ανάγκη στήριξης των ήδη υπαρχόντων.

Ο υπουργός Τουρισμού της Μάλτας κ. Bartolo απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στην Κεφαλογιάννη να επισκεφθεί τη Μάλτα.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και των Κανόνων Χρηματοδότησης αυτού».

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δελτία Τύπου

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ.

Scroll to Top