Βασίλης Κικίλιας από Σκύρο: Αναβαθμιζουμε το brand της Σκύρου στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για βιώσιμο τουρισμό”

Στη Σκύρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας,  πραγματοποιώντας συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματίες τουρισμού.

Μετά από σύσκεψη στο δημαρχείο του νησιού, ο Υπουργός Τουρισμού δήλωσε ότι η Σκύρος είναι ένα ιδιαίτερο, πολύ όμορφο νησί το οποίο αποτελεί ιδανικό εναλλακτικό προορισμό. “Εμείς θέλουμε να τη στηρίξουμε κι άλλο, να βοηθήσουμε όσον αφορά τις υποδομές της, να φτιάξουμε το brand της, και να συμβάλλουμε, έτσι ώστε στο βιώσιμο τουριστικό μοντέλο που έχουμε στο στρατηγικό σχεδιασμό μας, η Σκύρος να αποτελεί ξεχωριστό προορισμό για τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό” είπε χαρακτηριστικά. 

“Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο πρώτος Υπουργός Τουρισμού στην ιστορία του δήμου μας που επισκέπτεται το νησί μας” ανέφερε ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος και υπογράμμισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται για τουριστική αναβάθμιση, οικονομική ανάπτυξη και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί. 

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τον κ. Κικίλια για τη συμβολή του από τη θέση του Υπουργού Υγείας στην περίοδο της πανδημίας και, πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τη στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού με ανθρώπινο δυναμικό.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Συμμετοχή του υπουργείου Τουρισμού σε Συνέδριο στο Ριάντ με θέμα “Τουρισμός και Πράσινες επενδύσεις”

Το Υπουργείο Τουρισμού συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο με θέμα “Τουρισμός και πράσινες επενδύσεις’’ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ στις 27 και 28/9 από τον Παγκόσμιο

Δελτία Τύπου

Επίσκεψη Όλ. Κεφαλογιάννη στο Παρίσι

Τη Γαλλία και την έκθεση IFTM Top Resa, θα επισκεφθεί αύριο η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ημέρα έναρξης της σημαντικής τουριστικής έκθεσης στο Παρίσι.

Scroll to Top